Gå direkt till innehåll
Berzelii Group tar över Vinägergruppen i Visby!

Pressmeddelande -

Berzelii Group tar över Vinägergruppen i Visby!

Restaurangkoncernen Berzelii Group som sedan tidigare driver Hallwylska Restaurang, Fou och Rose i Stockholm fortsätter att expandera. Nu är det klart att Vinägergruppens tre restauranger i Visby är de senaste tillskotten - i sommar kommer även en ny nattklubb öppna i Visby innerstad.

Restaurangerna som nu kommer vara en del av Berzelii Group är de välkända krogarna Vinäger, Italienaren och Sober. 

• Vinäger, känt som oasen i hjärtat av Visby, med en baleariskt influerad meny och ett spännande dryckessortiment. 

• Italienaren är restaurangen man kan njuta av endast närodlade råvaror och det italienska köket. 

• Sober kommer i sin tur leverera en somrig meny av smårätter som gjort för att kombinera med en svalkande cocktail.

Det är tre restauranger som redan nu kompletterar varandra väl.

”Ambitionen är att ta restaurangerna till nästa nivå men även att förvalta det goda som redan finns där. Vi ska med vår personal leverera en fantastisk upplevelse från början till slut för våra gäster”, säger Douglas Lagercrantz, CCO på Berzelii Group.

Visby är en otrolig plats med rikt kulturliv, många bra restauranger och andra härliga upplevelser där det gamla förenas med det nya. Berzelii Group är glada över möjligheten att få ta över tre fina och välkända verksamheter.

“Vi vill verkligen bidra till att skapa en härlig atmosfär och ge människor minnen att prata om och längta tillbaka till”, säger Douglas Lagercrantz.

En helt ny nattklubb renoveras och öppnar inom kort i kvarteret. Den kommer att ha premiär i månadsskiftet juni/juli, men namnet är hittills hemligt. Konceptet har en internationell touch med ett nytänk när det kommer till såväl koncept som ljud och ljus.

”Vi ser fram emot att öppna en ny nattklubb som vi tror kommer komplettera de övriga nattklubbarna. Vi vill ge den publiken något nytt att besöka och tror att det här kommer bli en snackis i sommar”, säger Douglas Lagercrantz.

Vinägergruppen söker nu personal för verksamheterna i Visby och tar även emot ansökningar till sommaren. Berzelii Group är måna om sin värdegrund, få personalen att utvecklas och siktar på att skapa framtidens nöjesliv.

”Jag och mina kollegor har lång erfarenhet av krog- och nöjesliv. Vi vet att med bra och välmående medarbetare levererar vi fina upplevelser till gästerna. Det är något som vi är väldigt måna om som en nyetablerad koncern, och något som vi måste vårda”, säger Douglas Lagercrantz.

För mer info om rekrytering, kontakta Douglas Lagercrantz - Douglas@berzeliigroup.com.

Märk gärna mail med “Ansökan Berzelii Group”.

Relaterade länkar

Ämnen

Regioner

Presskontakt

Philippa Wihlke

Philippa Wihlke

Presskontakt PR-Konsult +46733294036

Relaterat innehåll

Berzelii Group