Gå direkt till innehåll
Dramatenterrassen, Foto: Fabian Wester
Dramatenterrassen, Foto: Fabian Wester

Pressmeddelande -

Dramatenterrassen slår upp portarna med Erika Boss som ny nöjesansvarig

Sommaren är på ingång och när nationalscenen snart förbereder för höstens repertoar öppnar Dramatenrestaurangerna upp Dramatenterrassen, så att fler får njuta av Stockholms kronjuvel, i år i ett nytt ljus.

Med bästa solläge och utsikten över Nybrokajen är Dramatenterrassen ett av Stockholms absolut bästa lägen. Här välkomnas gästen från klockan 16 torsdag till lördag på en ‘Apéro för den som är sugen på en extra festlig eftermiddag. Nöjesansvarig, Erika Boss från Berzelii Group, kommer med sin starka erfarenhet av att skapa attraktiva event hålla i eftermiddagarna, tillsammans med Dramatenrestaurangernas team på plats. Erika Boss har tidigare levererat en riktig succésommar på Hallwylska Restaurangs innergård. Dramatenterrassen håller öppet fram till sent och bjuder på ett varierat program av DJs och nöje.

“Det är ett otroligt roligt uppdrag att ta hand om nöjet på kulturrestauranger, även denna gång på Kungliga Dramatiska Teatern. Här fokuserar vi på att lyfta kulturen och förenar det med att skapa nya kreativa koncept för en spektakulär sommar som känns dekadent”. Säger nöjesansvarig, Erika Boss.

”Vi är väldigt glada att Erika är med oss och håller i nöjet torsdag till lördag i år, hon står för stor kompetens och bred erfarenhet i branschen både i Sverige och internationellt” fortsätter Dramatenrestaurangernas platschef Mattias Jönsson.

För nyöppningen har det skapats en elegant men lekfull cocktaillista av barchef Alexander Edström. I denna anrika miljö med internationell stämpel hittar du smaker från alla världens hörn. Menyn är kombinerad med säsongsbaserade frukter och bär som bjuder på en bred smakresa. Dramatenterrassen öppnar tillsammans med den franska champagne tillverkaren, Moët & Chandon som satt sin prägel på baren.

"Vi möter inte bara gästen med en bra smakprofil, vi möter miljön i vår omgivning med ett klimatsmart tänk när det kommer till råvaror. Ett exempel på detta är vår cocktail Risou som betyder återanvända på italienska – detta är en drink som serveras i slush format där vi tar stjälkar, ”fula” frukter och vassle från köket som vanligtvis kastas.

Min vision är att det alltid ska vara kul och intressant att dricka cocktails. Det ska finnas kombinationer av smaker som utmanar gästen att våga gå utanför sin comfort zone och testa något nytt. En cocktail ska vara mycket mer än något gott som man förtär ibland, en cocktail ska skapa minnen och leka med paletten som man kan tänka tillbaka på", förklarar barchef Alexander Edström.

Relaterade länkar

Ämnen

Regioner

Presskontakt

Philippa Wihlke

Philippa Wihlke

Presskontakt PR-Konsult +46733294036

Relaterat innehåll

Berzelii Group